Joomla beating heart

Joomla! Volunteers Portal

Joomla! 3.7 grafiske teasere

Joomla! 3.7.0 er planlagt til udgivelse sidst i marts 2017, og alt afhængig af mængden af betas og release candidate udgivelser er vi lige nu ca. en måned fra udgivelsen.

Hvis du har lyst til at bidrage til at sprede budskabet om den nye Joomla! 3.7.0 så er her en række danske versioner af de officielle Joomla! 3.7.0 Imagery teasere. *Opdateret 7/3 pga. justeret officiel grafik.

Der er grafik til alle typer sociale medier, såvel som grafik til din egen blog og hjemmeside. Download af alle 15 kan findes nederst i dette indlæg.

 

Joomla! 3.7 bannere (PNG):

Størrelse i pixel: 300x250

Banner 300x250 m da DK

Læs mere: Joomla! 3.7 grafiske teasere

Vejledning: Tilføj ekstra felt til artikel i administrationen

adminextrafield blog

En bruger spurgte i dag, i danske joomla facebookgruppe, hvordan man kan tilføje en note til en artikel som kun admin kan se inde i administrationen for de enkelte artikler.
Et interessant spørgsmål med nogle gode bud, som at anvende feltet version.

Jeg tænkte at det kunne være oplagt til at lave en vedledning i hvordan man kan udbygge joomlas standard formularen med ekstra felter (fields) som et plugin der tilføjer til det eksisterende.

Denne vejledning vil kun fokusere på et nyt felt i admindelen. Vi kan senere følge op med et plugin der f.eks. udbygger brugerformularen i front også.

Læs mere: Vejledning: Tilføj ekstra felt til artikel i administrationen

Gør mere med Joomla! 3.4.0

J34 Infographic 727

Med udgivelsen af joomla 3.4.0 sidst i februar blev det igen nemmere for brugerne at håndtere en joomla-baseret hjemmeside.

Førstehåndsindtrykket er måske ikke de store revolutionerende ændringer, men under overfladen gemmer der sig nogle små guldkorn som de fleste vil synes om.

Læs mere: Gør mere med Joomla! 3.4.0

Joomla 3.3.0 - Hvad er nyt?

joomla-33-blog-banner

Joomla! 3.3.0 blev udgivet for nogle uger siden - men hvad byder den egentlig på?

Det har været lidt sparsomt med oplysninger om de nye features som Joomla! 3.3.0 byder på.
Marketing teamet havde ellers gjort et fint forarbejde, med at lave media-kits og teaser video, men ikke alle de planlagte features nåede at blive helt klar i den forventede form.
Der arbejdes stadig på at få en flersproglig landing page klar til j3.3 på det officielle joomla.org, så lad os i mellemtiden tage et kig på hvad de enkelte områder i grafikken ovenfor dækker over.

Læs mere: Joomla 3.3.0 - Hvad er nyt?

Blokeret adgang til administrator

Mange danske brugere der anvender webhosten surftown har oplevet at de pludseligt ikke kan tilgå administrationen for deres joomla hjemmeside.

"For at give din egen computer adgang til administrationssiden, skal du tilføje denne linje til din .htaccess-fil, i roden af din Joomla-administrationsmappe"

Denne tekst kan være svær at forstå for den almindelige bruger

Læs mere: Blokeret adgang til administrator

Migrering til joomla 2.5

Nu hvor joomla 1.5 er tæt ved at nå EOL (End of life), og ikke længere understøttes efter april 2012, så står mange joomlabrugere med et vanskeligt valg. Skal jeg migrere nu, eller vente til sidste øjeblik?

Læs mere: Migrering til joomla 2.5

Underkategorier

Dansk forum

Det danske forum på joomla.org er altid behjælpelig med kvalificeret og hurtig fri support. Besøg dansk forum